"ADVENT4" för 20% rabatt IDAG

Friskis & Svettis Kungälv/Ale - ny återförsäljare

|26/01, 2022

Friskis & Svettis Kungälv/Ale - ny återförsäljare

Vårt senaste tillskott till återförsäljare är Friskis & Svettis Kungälv/Ale. Vi har intervjuat Tobias Lundgren, medlemsserviceansvarig, för att ta tempen på det nya året och ge tips för de som känner sig lite nya på gymmet. Friskis & Svettis är en fantastisk förening och vi är väldigt glada över att våra produkter nu får finnas även i Kungälv!

Berätta lite om er verksamhet!

Friskis & Svettis Kungälv/Ale är en ideell idrottsförening som drivs av ideella eldsjälar. Vi är ca 130 ideella funktionärer såsom ledare, värdar och receptionister. Vi erbjuder träning från 2 år och vår äldsta medlem idag är hela 93 år. Vi erbjuder över 100 gruppträningspass i veckan och utökar utbudet hela tiden. Vi har två anläggningar i Kungälv. Vår stora anläggning har tre gruppträningssalar, en spinning/indoor walking-sal, plazayta och ett stort rymligt gym. 

Vårt senaste tillskott Friskis City öppnade vi i april 2020. Ett gym och en gruppträningsyta mitt i gymmet. Vi har även gruppträningsverksamhet i Ale där vi hyr in oss i en kommunal idrottshall. Vårt mål är att öppna en lokal i Ale i framtiden för att få ännu fler i rörelse. Vi är idag ungefär 3000 medlemmar men före pandemin låg vi runt 5000 medlemmar. 

Hur har starten på året sett ut för er?

Starten på året har varit bättre än vad vi förväntade oss i och med pandemin. Många har hittat tillbaka till oss och vi har även fått in nya medlemmar, vilket vi tycker är superkul! Många vill komma tillbaka och hitta sin vardag igen där träningen är en viktig del.

Vad är det som särskiljer Friskis från andra kedjor enligt dig? 

Våra medlemmar är Friskis. Här kan våra medlemmar vara med och påverka verksamheten via årsmöten som hålls varje år. Friskis&Svettis är inget vinstdrivande bolag utan en ideell idrottsförening. 

Har du några tips till nya besökare på gymmet? 

Gå inte ut för hårt till en början om du är nybörjare. Utan börja försiktigt och öka successivt. Träning ska vara kul och inte en massa måsten. Alla är vi olika och orkar olika. Är du en van tränare så är tipset istället att våga gå utanför boxen och testa någon ny maskin eller övning. Alltid roligt att utmana kropp och knopp. 

Vad gjorde att ni ville ta in våra produkter hos er?

Vi vill erbjuda våra medlemmar miljövänliga och bra produkter. Hörde talas om er via Friskis Jönköping och ville självklart testa på detta. Och vilken succé det blev. Så omtyckt av våra motionärer. 

Har du någon personlig favorit ur sortimentet?

Jag älskar VÄN's sortiment. Min personliga favorit är Sportduschen och Deon. Dels att de räcker länge, men också att de har en lagom doft.