"ADVENT4" för 20% rabatt IDAG

Hårdtvål - Limited Edition

|28/11, 2020

Hårdtvål - Limited Edition

Flera av våra kunder har efterfrågat hårdtvål i vårt sortiment. Vi har lyssnat och tagit fram en Limited Edition med fyra olika tvålar. Med dessa vill vi inspirera och uppmuntra till hållbar konsumtion och produktion!

Följande fyra tvålar, som passar alla hudtyper, finns nu i vår webshop:

 1. Tvål extra fukt, med vallmofrön för en milt peelande effekt. Passar både som hand- och kroppstvål.
 2. Ansiktstvål – en mild och extra återfuktande ansiktstvål med extra oljor som avocado, tistel och ricinolja. Passar även som hand- och kroppstvål.
 3. Raktvål – gör din rakning både trevlig och hållbar genom att använda hårdtvål för att få ett härligt lödder. Massera upp löddret för hand eller med rakborste.
 4. Schampotvål, med honung och arganolja. Ett vårdande schampo som tvättar milt och återfuktar. Ger ett rikligt lödder som är enkelt att massera in i håret. Schampotvålen passar även som kroppstvål.

Ett hållbart alternativ

Det finns många anledningar till att använda hårdtvål ur ett hållbarhets- och miljöperspektiv. Den får lång hållbarhet utan tillsats av konserveringsmedel, tar liten plats genom att vi slipper frakta vatten och behöver ingen plastförpackning. Dessutom räcker den länge vilket gör att inköpen kan ske med längre mellanrum.

De är även hantverksmässigt tillverkade i Sverige och enligt kraven om tillverkning enligt God Tillverkningssed (GMP).

Fördelar med VÄN’s hårdtvålar:

 • Råvaror utvalda med omsorg 
 • Baseras på ekologiska ingredienser 
 • Fria från bekämpnings- och konserveringsmedel
 • Har en bas av ekologisk oliv- eller rapsolja och andra återfuktande oljor
 • Innehåller naturligt glycerin som både mjukgör och återfuktar huden
 • En mild doft tillsatt av naturliga eteriska oljor
 • Dryg

Tvålarna ger ett härligt och krämigt lödder som tvättar rent och återfuktar. När tvålen inte används vill den ligga torrt och luftigt så den får chans att torka till mellan tvättarna. Använd tvålfat eller spana in våra helt naturliga tvålkuddar av luffasvamp, som är en form av gurkväxt från ekologisk odling.

Häng på vår resa och våga testa nytt! Tillsammans hjälps vi åt att röra oss mot en ännu hållbarare konsumtion där vi kan minska förpackningsberget.