"ADVENT4" för 20% rabatt IDAG

Luktborttagare för illaluktande skor

|28/10, 2021

Luktborttagare för illaluktande skor

Förebygga illaluktande skor

Är du också trött på att ha illaluktande skor och träningsgrejer? Tränar man ofta är det lätt hänt att både skor, kläder och väskor börjar samla på sig en oönskad lukt. Den dåliga lukten härstammar oftast från bakterier som trivs i fuktiga miljöer. Det är alltså inte svetten i sig som luktar illa, utan det är när bakterierna bryter ned svetten som den dåliga lukten uppstår. Genom att följa stegen nedan kan du undvika illaluktande skor. 

Att tänka på för att förebygga att den dåliga lukten uppstår:

  1. Plocka upp dina grejer från träningsväskan direkt när du kommer hem.
  2. Se till att det får luftas och hinner torka till ordentligt mellan varje användning.
  3. Förvara torrt och svalt för att undvika onödig fukt.

Ta hand om illaluktande skor med en luktborttagare

Om den dåliga lukten redan har satt sig behöver du lite hjälp på traven av en luktborttagare. VÄN Odörslukare ser till att du slipper svettiga och illaluktande skor med 100 % naturliga material. Innehållet består av en blandning av aktivt kol och mineraler som tillsammans neutraliserar lukten, samtidigt som påsen suger upp fukten. På så sätt förebygger Odörslukaren även framtida, otrevliga lukter som annars hänger kvar med fukten.  Den eliminerar orsaken!

Oavsett om det är träningsskorna, boxningshandskarna eller träningsväskan som är illaluktande så får den smidiga påsen plats och kan lätt ta hand om odören. Varje förpackning innehåller fyra påsar, som till exempel räcker till två par skor. En påse varar i cirka 6 veckor och sedan kan du slänga den med gott samvete i hushållssoporna.

Upptäck VÄN Odörslukare