"ADVENT4" för 20% rabatt IDAG

PiggaButiken - En återförsäljare med helhetstänk

|21/01, 2021

PiggaButiken - En återförsäljare med helhetstänk

Hos vår återförsäljare PiggaButiken hittar du ett helhetstänk där både människans inre och yttre tas hänsyn till. Med två butiker, Nässjö och Tranås, och en stor webbshop online har de lyckats med att nå ut till många som tycker det är viktigt att hitta naturliga produkter för kroppen. 

Karin Svanberg som är butiksansvarig för Pigga Butiken Tranås har svarat på några frågor. 

Berätta lite om PiggaButiken! Vilka är ni och vad gör ni? 

Vi är två fysiska butiker och en webbshop som jobbar med kosttillskott, naturlig hudvård och produkter för en mer hållbar vardag. Vi erbjuder även behandlingar och rådgivningar, då våra fysiska butiker har varsin salong med hudterapeuter, hälsorådgivare och kostrådgivare. 

Hur startade er webbshop?

Webbshopen startade från butiken i Tranås. Det började med ett paket om dagen och efter det har vi låtit det växa organiskt. Idag kan vi skicka flera hundra paket på en dag!

Hur arbetar ni med miljö och hållbarhet? 

Allt vi gör genomsyras av miljö- och hållbarhetsfrågor! Allt från vilka produkter vi säljer till hur vi förpackar en kundorder. 

Varför ville ni bli återförsäljare för VÄN?

VÄN har ett helhetstänk som tilltalar oss. Hur produkterna påverkar kroppen, hur den påverkar miljön och vad den är förpackad i.

Har du någon personlig favorit ur vårt sortiment? 

Min personliga favorit är det nya sporttvättmedlet! Det gör att plaggen luktar gott och håller längre. Om man köper den i Bag-In-Box sparar man många förpackningar och det blir mycket prisvärt!