piggabutiken nassjo liggane - Ny återförsäljare - Piggabutiken!

Vi är glada över vår nya samarbetspartner och vän – Piggabutiken! VÄN-sortimentet finns nu på hyllorna i butikerna, både i Tranås och Nässjö.

Vilka är Piggabutiken?

Piggabutiken erbjuder flera av marknadens ledande ekologiska hudvårdsprodukter. Deras kompetenta medarbetare består av hudterapeuter, hälsorådgivare, kostrådgivare, bicom-terapeuter och arbetsterapeuter. Med deras långa erfarenhet och butikens breda sortiment hjälper dem dig att finna kvalitativa och ekologiska produkter som passar just dig och dina unika behov.

Piggabutiken består av ett gäng pigga och härliga tjejer med en passion för naturlig och ekologisk hudvård – någonting som går hand i hand med VÄNs produkter. Vad som även gör Piggabutiken extra speciell är att de inte bara ser till människans yttre, utan de ser hela människan inifrån och ut. Varför Piggabutiken tycker att VÄNs produkter är passande att ta in bland deras sortiment är för att produkterna når upp till butikens höga kvalitets- och innehållskrav som alla deras samarbetspartners måste uppnå. Dessutom tycker Piggabutiken att VÄN är ett prisvärt märke och att alla ska ha råd att använda naturliga produkter med bra innehåll. Piggabutiken säger med egna ord att ”VÄN är ett märke som passar alla!”.

Vi på VÄN ser fram emot att utvecklas tillsammans med PiggaButiken!