petra beskuren jpeg 942x1030 - Petra Månström - ny samarbetspartner!

Petra Månström – ny samarbetspartner!

Vi är stolta över att presentera vår nya samarbetspartner – inspiratören och författaren Petra Månström! Ett samarbete som känns väldigt roligt eftersom Petras filosofi och värderingar stämmer väl överrens med VÄNs egna. Nedan presenteras företagaren och personen Petra Månström samt vårt gemensamma julerbjudande.

Petra Månström har tidigare arbetat som kemist men valde att följa sin barndomsdröm om att bli journalist. Några år senare befann hon sig på ett redaktionsmöte på Svenska Dagbladet där hon tackade ja till att springa Stockholm Marathon och dessutom blogga om det. Bloggen blev snabbt en av Sveriges största löparbloggar och Petra blev en inspirationsguru inom löpning.

Idag jobbar Petra som entreprenör, influencer och författare med stort fokus på träning och hälsa. Kärnan i hennes arbete är att inspirera till en sund och hållbar livsstil där träningen är en naturlig del. Vi tränar för att leva och njuta av livet, inte tvärtom. Petras önskan är att vi ska börja prata mer om hur träningen känns snarare än att jämföra tider. Hennes inställning har fått ett stort positivt genomslag både i och utanför sociala medier.

Sedan 2014 driver Petra Maratonpodden, som bl.a. gästas av kända svenskar som berättar om deras kärlek till cykling, löpning, simning med mera. År 2016 startade hon den nischade löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med folkkära löparstjärnan Malin Ewerlöf. Petra är också redaktör på Friskispressen som är Sveriges största träningstidning.

Petra har hittills gett ut två böcker om löpning: Det är bara att springa (Karavan förlag) som utkom 2014 och Smartare löpning (Norstedts) som utkom 2018. Petra Månström har utsetts till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer 2017 av Resumé, hennes blogg utsågs till årets bästa löparblogg enligt Cision och hon har under flera år i rad utsetts till en av de 100 mäktigaste i svenska sportbranschen av tidningen Sportfack.

Att ta hand om sin kropp inifrån och ut har alltid varit viktigt för Petra. Efter att stora delar av sin tonårstid ha lidit av akne är hon extremt noga med vilka produkter hon väljer och det är viktigt att de endast innehåller de nödvändigaste ämnena som dessutom är bra för såväl miljön som människan. Ett extra plus är förstås också om de doftar gott, men inte för starkt, känns sköna mot huden och är tillverkade i Sverige. Att samarbeta med VÄN kändes självklart för Petra eftersom VÄNs filosofi verkligen stämmer överens med hennes egen. Precis som vi på VÄN är Petra en passionerad entreprenör med målet att inspirera och motivera till god hälsa och välbefinnande.

I samarbete med Petra Månström har vi tagit fram ett julpaket innehållande Petras bok Smartare löpning, VÄNs sportdusch, balsam 100 ml, deo sport och odörslukare (JULPAKET 1). Necessär kan köpas till (JULPAKET 1 + Necessär). Perfekt julklapp till såväl nybörjare som den erfarne löparen!

paket 34 300x212 - Petra Månström - ny samarbetspartner!low bilder23 300x255 - Petra Månström - ny samarbetspartner!