"ADVENT4" för 20% rabatt IDAG

Om oss

VÄN är ett svenskt varumärke med skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter som är vänliga mot både människor och miljö. Ett medvetet val för alla som lever ett aktivt vardagsliv! Produkterna säljs via egen webbutik och utvalda återförsäljare, som träningsanläggningar samt hälsokost- och cykel/sportbutiker.


VÄNLIGA MOT MILJÖN

VÄN är alternativet för dig som tycker det är viktigt att använda miljöanpassade produkter som man mår bra av.

Våra hudvårdsprodukter utvecklas i nära samarbete med erfarna och etablerade svenska aktörer. Några av våra rengörings- och tillbehörsprodukter tillverkas inom EU. Vi ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Produktionen sker i kontrollerade processer och följer läkemedelsverkets krav på så kallad god tillverkningssed (GMP). Våra samarbetspartners har moderna fabriker och sätter kvalitet och miljö i fokus.

VÄNLIGA MOT MÄNNISKAN

När man tvättar sig ofta blir innehållet i produkterna extra viktigt! VÄN är alternativet för dig som är rädd om kroppen. Våra produkter är milda och vårdande, och vi undviker onödiga tillsatser som till exempel färgämnen. Vi har även sökt bättre alternativ till sulfater, silikoner, parabener och mineraloljor. Våra dofter är diskreta och passar alla. Unisex helt enkelt. Oavsett vad du väljer är känslan densamma – rent och fräscht med ett mjukt lödder.

VÄNLIGA MOT PLÅNBOKEN

VÄN's produkter är dryga. När man lever ett aktivt liv går det lätt åt stora mängder hygienprodukter. Alla våra produkter är koncentrerade och räcker länge. Det räcker med en liten klick! Eftersom dofterna är neutrala kan produkterna också användas av alla i familjen och du slipper att köpa hem många olika varianter.


"Vår utgångspunkt är att du som är aktiv också bryr dig om din kropp och hälsa. Alla som tränar ofta, duschar också ofta och huden blir mer exponerad för de ämnen som appliceras. Därför är det också viktigt att du väljer hygienartiklar med omsorg, produkter som är vänliga mot dig, mot din kropp och din hud." 

Helena Bergkvist Dädeby