spin2 - VÄN cyklar för Barncancerfonden

Den 30 mars klockan 07:00 öppnar Friskis & Svettis Jönköping tillsammans med barncancerfonden upp sina dörrar för årets viktigaste spinningevent – Spin of Hope. Målet med Spin of Hope är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer. VÄN tycker att barncancerfondens event är viktigt och värt att uppmärksamma, och är med och stöttar eventet som äger rum nu på lördag. Självklart kommer vi också att spinna!

För 10:e året i rad är det återigen dags för barncancerfondens viktiga event – Spin of Hope. Eventet körs på omkring 130 olika anläggningar runt om i landet, varav Friskis & Svettis Jönköping är en av dem. Förra året deltog ca 30 000 personer och drygt 6 500 000 kr samlades in till förmån för cancerdrabbade barn. I år är målet att samla in minst lika mycket för att stödja kampen mot barncancer – och DU kan vara med och hjälpa till!

Eventet går ut på att man i ett lag om 1-12 personer ska försöka hålla en spinningcykel igång i 12 timmar. Under dagen leder Friskis & Svettis instruktörer 12 olika roliga och fartfyllda spinningpass. Saknar du lag? Inga problem, du kan även boka en drop-in-cykel i Friskis & Svettis reception.

Vi på VÄN tycker att Spin of Hope är ett viktigt event som syftar till att stötta barn med cancer och deras familjer. För att göra situationen lite ljusare för dem och för att uppmärksamma sjukdomen, vill vi därför vara med och stötta detta. VÄN har själva bokat en cykel och tillsammans med goda vänner håller vi igång pedalerna hela dagen. Under eventet kommer utlottningar att äga rum där VÄN sponsrar med priser. Vi kommer även att finnas på plats och sälja utvalda hudvårdspaket där en del av vinsten kommer att gå till barncancerfonden. Paketen finns dessutom i vår e-butik under en begränsad period.

Klicka på respektive paket för att komma till e-butiken.

paket 17 33 20182 300x212 - VÄN cyklar för Barncancerfondenpaket 17 33 20186 300x212 - VÄN cyklar för Barncancerfonden

paket 41 o 422 300x212 - VÄN cyklar för Barncancerfondenpaket 41 o 421 300x212 - VÄN cyklar för Barncancerfonden