fotboll - Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen

TJÄNA PENGAR TILL LAGET, KLASSEN ELLER FÖRENINGEN

Många har en aktiv och hälsosam livsstil. Men vad händer efter träningspasset? Ju oftare man duschar, desto viktigare blir hudvårdsprodukterna. VÄN har tagit fram en hel serie med skonsamma och miljövänliga produkter – alltifrån duschkrämer och schampon till hudkrämer, liniment, massageolja och specialtvättmedel för funktionskläder. Hudvårdsserien och tvättmedlet är särskilt framtaget med den aktive i åtanke och för mig som grundare var det redan från början en självklarhet att konceptet skulle vara till förmån för idrotten och säljas via föreningar.

Tjäna pengar med lättsålda förbrukningsvaror

VÄNs koncept erbjuder möjlighet att tjäna pengar för att förverkliga drömmen om en gemensam resa, cup, en ny häst eller annat. Grunden är lättsålda förbrukningsvaror som tar ett ansvar för både användaren och miljön. Produkter som alla använder och har nytta av i vardagen, helt enkelt. Vi utgår från bra, naturliga råvaror och har uteslutit det som är onödigt, osäkert eller omdiskuterat och ersatt med bättre råvaror. Produkterna är dryga, har hög kvalitet samt en attraktiv design och det är enkelt, smidigt och riskfritt att sälja VÄN.

Produkterna kommer paketerade i VÄN-lådor som även är fina att ge bort som present. Totalt finns ett 20-tal olika paket att välja mellan. Paketen kostar 150 kr eller 200 kr varav 37 kr respektive 50 kr per paket går till laget, klassen eller föreningen. Beställningarna tas upp via klassiskt beställningsformulär eller digitalt via en individualiserad förenings/lagbutik.

Söker ni, eller någon du känner, ett nytt koncept för att tjäna pengar? Beställ här ett kostnadsfritt introduktionspaket med information, varuprover samt folder.

Slutligen är namnet VÄN en ordlek eftersom VÄN kan syfta både att någon är vän (vä’n) det vill säga vacker, skön, och mild eller på en god vän (vän’). Vi strävar efter att få ett långt och hållbart samarbete med svenskt föreningsliv och att föreningarna i sin tur skall få en stadig återkommande kundkrets, samtidigt som vännerna i laget kämpar mot ett gemensamt mål. Hållbar vänskap med andra ord.

Snabbfakta VÄN:

  • Lättsålda förbrukningsvaror
  • Paketerade i fina ”presentlådor”
  • Svensktillverkat
  • Valmöjlighet: 20 olika paket
  • Två prisklasser: 150 kr och 200 kr
  • Förtjänst: 37 kr respektive 50 kr
  • Riskfritt

Hoppas vi hörs eller ses 😊!

Helena Bergkvist Dädeby

Grundare, vd VÄN Consciously Clean

Exempel på några paket:
ex paket 300x288 - Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen

Läs mer här!