tsk 0809 2 - TSK 08/09 tänkte nytt - valde VÄN!

Tjejerna i Tabergs SK F08/09 valde att sälja VÄN för att tjäna pengar till sommarens fotbollscup. ”Vi gillade tanken på att sälja något nytt och att sälja grejer som man ändå behöver” säger Karin, förälder i TSK F08/09.

TSK F08/09 är ett glatt gäng tjejer som gillar att spela fotboll tillsammans. De träffas två gånger i veckan när det är träning. De flesta dyker upp till nästan varje träningstillfälle. Totalt är de 27 tjejer i laget.

Alla tjejer var själva aktiva i försäljningen av VÄN-paketen. De knackade dörr hos grannarna och fick sedan hjälp av föräldrarna att sälja till släkt, vänner och kollegor. ”Det var både lätt och kul att sälja” säger en av tjejerna och sålde flera lådor av handvårdspaket och fotvårdspaket. Även duschtrion blev en storsäljare. Flera av kunderna uppskattade de fina paketen eftersom det skulle bli morsdag-presenter.

Försäljningen gick så bra att de även kommer att spara en del av förtjänsten för att kunna delta på en större cup eller träningsresa när de blir äldre.

Vill ni sälja VÄN för att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen? Läs mer och beställ ett gratis provpaket här.